Survivor 5: Στην Ελλάδα η Άσπα Πρεδάρη – Οι πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρηση – Survivor

February 8, 2022

Στην Ελλάδα βρίσκεται και πάλι η Άσπα Πρεδάρη, η οποία επέστρεψε μετά την αποχώρησή της από το Survivor 5 και οι κάμερες την περίμεναν το απόγευμα της Δευτέρας (6/2).


Διαφ.

Διαφ.

Από την άλλη, όπως ήταν αναμενόμενο τήρησε κανονικά τον κανόνα που δεν επιτρέπεται να αναφέρει το παραμικρό, λίγο πριν εμφανιστεί κανονικά σε εκπομπή του ΣΚΑΪ. Έτσι, η εκπομπή του «Happy Day» είχε τις πρώτες της δηλώσεις όπου αρκέστηκε να αναφέρει πως το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να φάει.

Πρόστιμο 600 ευρώ και αφαίρεση διπλώματος για αυτό που κάνουν το 90% των Ελλήνων οδηγών!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Πρόστιμο 600 ευρώ και αφαίρεση διπλώματος για αυτό που κάνουν το 90% των Ελλήνων οδηγών!

Το «σχέδιο Μαρτίκα» και το ειδύλλιο Κατσαούνη - Κουρεντή (Video)

Survivor 5: Τις πρώτες δηλώσεις μετά από την αποχώρηση από το Survivor έκανε η Άσπα Πρεδάρη στην κάμερα της εκπομπής, Love It!

Όσα είπε για το «σχέδιο Μαρτίκα», τη στρατηγική των παικτών, τον Γιώργο Κατσαούνη αλλά και το «ειδύλλιο» Γιάννη Τσολάκη και Σοφιάνας Αβραμάκη!

Αρχικά ανέφερε: «Θέλω να πω ότι γελάω κάθε φορά που ακούω την φράση ''σχέδιο Μαρτίκα''. Όποιος έχει στρατηγική καλά κάνει. Είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής»!

PGRpdiBzdHlsZT0iIiBjbGFzcz0ibWFpbl9iYW5uZXIiPgoJCQk8ZGl2IGlkPSJFTkdBR0VZQV9XSURHRVRfMTYzMDEwIj48L2Rpdj4NCjxzY3JpcHQgZGF0YS1jZmFzeW5jPSJmYWxzZSI+DQooZnVuY3Rpb24oRSxuLEcsQSxnLFksYSl7RVsnRW5nYWdleWFPYmplY3QnXT1nO0VbZ109RVtnXXx8ZnVuY3Rpb24oKXsgKEVbZ10ucT1FW2ddLnF8fFtdKS5wdXNoKGFyZ3VtZW50cyl9LEVbZ10ubD0xKm5ldyBEYXRlKCk7WT1uLmNyZWF0ZUVsZW1lbnQoRyksIGE9bi5nZXRFbGVtZW50c0J5VGFnTmFtZShHKVswXTtZLmFzeW5jPTE7WS5zcmM9QTthLnBhcmVudE5vZGUuaW5zZXJ0QmVmb3JlKFksYSl9KSh3aW5kb3csZG9jdW1lbnQsJ3NjcmlwdCcsJy8vd2lkZ2V0LmVuZ2FnZXlhLmNvbS9lbmdhZ2V5YV9sb2FkZXIuanMnLCdfX2VuZ1dpZGdldCcpOw0KX19lbmdXaWRnZXQoJ2NyZWF0ZVdpZGdldCcsDQp7d3dlaTonRU5HQUdFWUFfV0lER0VUXzE2MzAxMCcscHViaWQ6MTgwMTYxLHdlYmlkOjE2NTIzOSx3aWQ6MTYzMDEwfSk7DQo8L3NjcmlwdD4JCQk8L2Rpdj4=

Και πρόσθεσε: «Του αρέσει πάρα πολύ η δημοσιότητα του Μαρτίκα! Πιστεύω ότι ζει για αυτό. Από την πρώτη εβδομάδα τον έλεγα δήμαρχο και του αρέσει να βγάζει λόγους. Δηλαδή μπορεί να βγάλει έναν μεγάλο λόγο ακόμα και για την ντομάτα»!

«Στην αρχή του παιχνιδιού τον συμπαθούσα πάρα πολύ..σε αντίθεση με τώρα τα πήγαινε τέλεια με όλους. Εμένα προσωπικά μου έχει χαρίσει άπειρο γέλιο στην αρχή…γέλαγα τις πρώτες μέρες ασταμάτητα με αυτά που έλεγε, απλά μετά από κάποια φάση αγρίεψε το πρόσωπο του ίσως η πείνα, οι δύσκολες συνθήκες τον άλλαξαν αρκετά» δήλωσε η Άσπα Πρεδάρη για τον Γιώργο Κατσαούνη.

«Σκεφτόταν αρκετά τον εαυτό του τελείωνε έναν αγώνα και ρωτούσε πώς ήμουνα; ήμουνα καλός ενώ χάναμε» πρόσθεσε η παίκτρια των “Μαχητών”.

Σχετικά με το ειδύλλιο του Γιώργου Κατσαούνη και της Μυριέλλας Κουρεντή σχολιάσε: «Αυτό με τη Mυριέλλα το είδα αληθινό και από τις δύο πλευρές. Από την αρχή ήμουν η πρώτη που έλεγα ότι ήταν πολύ αληθινό….δεν φαινόταν κάτι ψεύτικο…. δεν τους βγήκε στο τέλος. Δεν μου άρεσε ο τρόπος που μιλούσε στη Μυριέλλα μετά… σαν να μην την σεβόταν πολύ…. ήξερε ο Γιώργος πού πήγαινε».

Τέλος, η Άσπα Πρεδάρη επιβεβαίωσε ότι δεν τρέχει κάτι ερωτικό ανάμεσα στην Σοφιάννα και τον Γιάννη από του «Μαχητές».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: