Άρης – Ολυμπιακός 76-87: «Μάγεψαν» στο παρκέ οι ερυθρόλευκοι – Sports

February 8, 2022

Σ’ ένα εξ αναβολής παιχνίδι για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, που διεξήχθη στη σκιά της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού, ο Ολυμπιακός νίκησε 87-76 τον ελλιπή Άρη στη Θεσσαλονίκη, κάνοντας την απαιτούμενη διαχείριση δυνάμεων πριν από τον αγώνα της Πέμπτης (10/2, 21:00) με την Εφές στο ΣΕΦ.


Διαφ.

Διαφ.

Οι ερυθρόλευκοι ξέφυγαν από την πρώτη περίοδο και με πολύ πιο πλούσιο ρόστερ δεν ξόδεψαν περισσότερες δυνάμεις απ’ αυτές που είχαν σχεδιάσει προκειμένου να φτάσουν στην έβδομη εκτός έδρας νίκη τους (7-0) και δωδέκατη συνολικά (12-1) στο ελληνικό πρωτάθλημα. Από την άλλη οι κίτρινοι, χωρίς τον Τζέιμς Κέλι που έφυγε για τις ΗΠΑ, δεν ήταν εύκολο ν’ ακολουθήσουν τους αντιπάλους τους και παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα πλήρωσαν τα πολλά λάθη στο πρώτο, πέφτοντας στο 5-8 με 4-3 στο Παλέ.

Survivor spoiler 07/02, vol.2: Υποψήφιος προς αποχώρηση ο Απόστολος Ρουβάς! Ποιοι είναι οι άλλοι 2;

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 07/02, vol.2: Υποψήφιος προς αποχώρηση ο Απόστολος Ρουβάς! Ποιοι είναι οι άλλοι 2;

Ο Σάσα Βεζένκοβ είχε 18 πόντους και 7 ριμπάουντ παίζοντας λιγότερα από 22 λεπτά, ενόσω ο Ολιβιέ Χάνλαν, ένας άλλοτε παίκτης επιπέδου Euroleague, επιβεβαίωνε με τους 35 πόντους από τα 7/11 τρίποντα το τεράστιο κίνητρο που βρίσκει όταν βρίσκει απέναντί του ομάδες του υψηλού επιπέδου. Όπως ακριβώς είχε κάνει απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Στο 19ο λεπτό ο αγώνας διακόπηκε για να τιμηθεί η μνήμη του 19χρονου Άλκη που τόσο άδικα και φρικτά έχασε τη ζωή του πριν από μία εβδομάδα στην περιοχή του Χαριλάου. Η συγκίνηση πλημμύρισε κάθε γωνιά του γηπέδου και το παρατεταμένο χειροκρότημα των παρευρισκόμενων έστειλε το μήνυμα πως δεν χωρούν άλλα θύματα οπαδικής βίας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: